IŞILTILAR 22. KUTLAMA YILINDA...
BUGÜN   1  ŞUBAT   2018

"IŞILTILAR HİÇ BİTMESİN"

Öyle bir imza oldular  ki, aradan geçecek yaşanası yılların ardından ta bugünlere  gelecek...

O gün 1 Şubat 1997 idi o zamanki adı ile Kırıkkale Mücahitler Evi....
O yılların KKTC Magazin Dünyasındaki ışıltılarından bir inanmış yürekler topluluğu ki ben de aralarında idim...

O  gün üzerinden tam tamına 22 yıl geçti... O gün 1 Şubat 1997 idi İLK KURUCU imzalar  atıldı, hem fikir yüreklerle... Ve yıllar yılları kovaladı geldik  bugüne...1 Şubat 2018.
Bu gün yine geçen 22 yıl önceki imzaların heyecanı unutturmayalım kimselere ki bu adanın, bu ülkenin Kuzey Kıbrıs'ın da 1 Şubat 1997'de İlk Kurucu İmzaları ile karar alıp,  adını koyduğumuz bir günümüz var... IŞILTILAR  GÜNÜ...... 1 ŞUBAT.........


Yine kutlamak yine  duyurmak istedik kamu oyuna bugün 1 Şubat 2018...
KKTC MAGAZİN DÜNYASI IŞILTILAR GÜNÜ.... Bu gün  22. imza yılı kutlaması.
Bizden sonra  gelecek kuşaklar da, ki yarınlar, gençlerimizin,  unutmasınlar  
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yaşadıkça heryıl 1 Şubatları şarkılarımız, danslarımız, müziklerimiz, güzelliklerimizle hep alkışlayalım.

İşte  öyle bir  günde  bugünkü  blog konum  oldu......Helal olsun, yıllar boyu kutladığımız, andığımız, aramızdan göçen  ışıltılar  rahmet ve saygı dualarımız, yaşayanlarla alkışlarımız  var olsun.

Sevmekle başlar,  hoşgörü ve saygı ile devam eder  bütün   güzellikler......Hangi dal olursa olsun......Seviniz sayınız biliniz..
Gıybetlerden,  iftiralardan, kıskançlıklardan, dedikodulardan arınmış,  nice ışıl ışıl  yıllarda birbirinden  güzel işler arasında,  ışıl ışıl    KKTC Magazin Dünyası  Işıltılarına    selam olsun   diyelim     yürekten alkışlarımızla......

Işıltılar  hiç  bitmesin.........


Günkut   Sizi   Seviyor.................

BÜLENT  GÜNKUT  

x

Yorumlar

Popüler Yayınlar